Prelucrarea datelor

Teatrul Național Târgu-Mureș prelucrează doar datele cu caracter personal care sunt absolut necesare pentru prestarea serviciilor de către Teatru. Temeiul prelucrării de date cu caracter personal este consimțământul vizitatorilor site-ului, respectiv îndeplinirea obligațiilor legale de către Teatru.

Teatrul poate apela la terți pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, însă numai în condițiile în care practicile terților de prelucrarea și securizare a datelor cu caracter personal se efectuează cu respectarea prevederilor legale în materie.

Cu ocazia achiziționării biletelor online pentru spectacolele organizate de către Teatru este necesară colectarea datelor cu caracter personal ale clienților (nume, număr de telefon, adresă e-mail, adresă de domiciliu). Persoana care prelucrează datele: Biletmaster S.R.L. (Cluj-Napoca, Piaţa Unirii nr. 10/6, Nr. Reg. Com. J12/174/2015).

Termenul în care se prelucrează datele: până la retragerea consimțământului de către vizitatorul site-ului. 

Teatrul utilizează cookie-uri pe paginile www.teatrunational.ro și www.nemzetiszinhaz.ro în vederea îmbunătățirii experienței vizitatorilor și pentru monitorizarea anonimă a funcționării site-ului.

Datele operatorului:

Denumire: Teatrul Național Târgu-Mureș

Cod fiscal: 4322874

Sediu: 540034 Târgu-Mureș, piața Teatrului nr. 1, jud. Mureș, România

Telefon: +40 365 806 862

E-mail: secretariat@teatrunational.ro