Ultima premieră a stagiunii:

Două cupluri, două etape diferite de viaţă, un numitor comun: infidelitatea. Atunci când comunicarea lasă de dorit şi problemele inerente nu sunt tranşate la timp, relaţiile conjugale pot derapa în cele mai imprevizibile, imposibile şi irezistibile încurcături.

Greg, Ginny, Sheila şi Philip nu se cunosc – în aparenţă –, dar nişte fire invizibile se încâlcesc şi le dau viaţa peste cap într-o încântătoare şi inofensivă zi de vară. Ce se mai poate salva din situaţie, rămâne de văzut: iluzii plăcute în „beneficiul“ aparenţelor sau adevărul incomod în slujba adevărului? Este o relaţie de cuplu doar o convenţie socială din ce în ce mai depăşită sau are la bază un sentiment autentic de iubire şi o încredere reciprocă?

Piesa lui Alan Ayckbourn musteşte de cel mai bun umor britanic autentic, iar mesajul pe care încearcă să îl transmită pe ocolite este că putem să ne amuzăm şi să luăm aminte, dar să nu încercăm acasă: deşi totul e relativ, nota de plată poate fi usturătoare în cel mai concret mod posibil.

Regizorul Claudiu Goga revine la Compania „Liviu Rebreanu“ (după succesul producţiei „Ivanov“ de A.P. Cehov) cu un spectacol care e în egală măsură un semnal de alarmă şi o veritabilă terapie prin râs.

Din distribuţie fac parte actorii: Elena PUREA – Sheila, Dan RĂDULESCU – Philip, Alexandru-Andrei CHIRAN – Greg şi Loredana DASCĂLU – Ginny.

Regia artistică şi ilustraţia muzicală îi aparţin lui Claudiu GOGA, scenografia a fost realizată de Iulia GHERGHESCU, traducerea textului e semnată de Irina VELCESCU, sufleor este Laura MOLDOVAN, iar regia tehnică este asigurată de Teodora CRĂCIUN.

Spectacolul are o durată de 1 oră şi 30 minute şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Premiera va avea loc marţi, 6 iunie, de la ora 19.00, la Sala Mare. Următoarea reprezentaţie va avea loc miercuri, 14 iunie.

Biletele şi abonamentele flexibile pot fi achiziţionate online de pe teatrunational.biletmaster.ro. Biletele şi abonamentele flexibile în format fizic pot fi cumpărate la Casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00. Biletelele vor putea fi achiziţionate şi începând cu o oră înaintea reprezentaţiilor, la faţa locului