Spectacole fără restricţii la Teatrul Naţional Târgu-Mureş

 

 

Dragi spectatori,

 

Odată cu încetarea în România a Stării de Alertă, începând cu data de 9 martie sunt anulate şi restricţiile care vizează participarea la activităţile organizate de Teatrul Naţional Târgu-Mureş. Prin urmare, începând de miercuri, 9 martie, spectacolele se vor juca cu prezenţa publicului în proporţie de 100% şi se renunţă la obligativitatea prezentării certificatelor verzi la intrare, precum şi la obligativitatea utilizării măştii de protecţie în incinta Teatrului.

Începând cu luna aprilie, orele de începere a spectacolelor vor fi 19.00 (pentru cele de la Sala Mare), respectiv 19.30 (pentru spectacolele de la Sala Mică). Până atunci, Casieria va fi deschisă între orele 9.00 – 18.00, de luni până vineri, respectiv cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sâmbătă şi duminică.

În luna martie la SALA MARE va avea loc o premieră și o reprezentaţie a spectacolului Rața sălbatică de Henrik IBSEN, regia KERESZTES Attila, şi câte o reprezentaţie a spectacolului Vicleniile lui Scapin de Molière, regia ALBU István și O tragedie romană de Keresztes-Szabó-Demény-Apostolache, regia KERESZTES Attila; iar la SALA MICĂ se vor juca spectacolele Nu s-a întâmplat nimic de DÁLNOKY Réka-SZÉKELY Csaba-Elise WILK, regia SEBESTYÉN Aba, Karamazovii de Dostoevsky-Crane, regia ALBU István, Tihna de BARTIS Attila, regia Radu AFRIM; Absint, un spectacol de OLT Tamás, Liselotte și luna mai de POZSGAI Zsolt, regia HARSÁNYI Zsolt, Iarba roșie de Boris VIAN, regia FEHÉR Balázs Benő și un spectacol invitat: Are we human or are we dancers? – M Studio, coregraf: Ioana Marchidan.

Totodată, s-a reluat vânzarea de bilete online pe Biletmaster.

Suntem bucuroşi să revenim la normalitate după 2 ani dificili, imprevizibili şi plini de provocări şi vă aşteptăm cu drag la spectacolele noastre. Vă mulţumim că ne-aţi fost alături la bine şi la greu. Împreună am fost mai puternici.