„Războaiele bărbatului“ (Dreadnought)

Teatrul lui Evgheni Grişcoveţ, cu un stil aparte, sincer, interactiv, captivant, neinventat, induce senzații, deblochează amintiri, provoacă implicarea spontană a publicului în spectacol: mecanisme care sporesc farmecul unui one-man show dezarmant de sincer, pe teme mai puțin discutate.

„Fascinat de curajul marinarilor care au luptat în Primul Război Mondial, de construirea unor monștri plutitori doar pentru a avea fanaticii lumii jucării ucigașe, timid și visător când e vorba de iubire, plin de regrete că n-a știut cum să-şi menţină relația cu soția… acesta e personajul lui Grişcoveţ. E extrem de original modul în care reușește să discute despre visurile și ambiţiile bărbaţilor, propunând femeilor o altă perspectivă faţă de universul masculin. Grişcoveţ, deopotrivă dramaturg și actor, se impune ca un specialist al one-man show-ului.“ Laura Moldovan

Războaiele bărbatului (Dreadnought) de Evgheni Grişcoveţ, în traducerea lui Ion Vântu, un one-man show cu Ion VÂNTU.

Regia artistică îi aparţine Laurei MOLDOVAN, iar regia tehnică e asigurată de Teodora CRĂCIUN.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mică. Următoarea reprezentaţie va avea loc duminică, 22 ianuarie.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.biletmaster.ro. Biletele în format fizic pot fi cumpărate la Casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00. Biletelele vor putea fi achiziţionate şi începând cu o oră înaintea reprezentaţiilor, la faţa locului.