PACSIRTASZÓ

A TOMPA MIKLÓS TÁRSULAT GYEREKNAPI KONCERTJE

 

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata június 1-jén, kedden két alkalommal, 12:00 illetve 16:00 órától gyereknapi koncerttel várja a legfiatalabb nézőközönségét a Színház Nagytermébe.

Június elsején világszerte a gyermekeket ünnepeljük. A mindennaposnál is nagyobb figyelmet szentelünk nekik ezen a napon, családi, közösségi programokkal kedveskedünk a legkisebbeknek, hogy érezzék, a nap róluk szól, ez az ő ünnepük, hogy valóban fontosak nekünk. Az elmúlt időszakban a gyerekeknek is kevés lehetőségük adódott a közösségi együttlétre, az ő életük is gyökeresen megváltozott. Az idei gyermeknapon kitartásukat, türelmüket is megünnepeljük: a Tompa Miklós Társulat pacsirtaszóra hív minden gyereket, hogy együtt bátran, szabadon, boldogan daloljuk tele a világot Markó Béla megzenésített gyermekverseivel.

 Szereplők: Apostolache Kiss Zénó, Benő Kinga, Fodor Piroska, Fülöp Bea, Kádár L. Gellért, Kiss Bora, Korpos András, Kostyák Márton, Lőrincz Ágnes, Magyari Annamária, Varga Balázs. Projektvezető: Benő Kinga. Zeneszerző: Apostolache Kiss Zénó. Díszlet: Huszár Kató.

A gyerekműsort nagykorú kíséretében tekintheti meg a gyerekközönség. A kétszemélyes, 19 lej értékű jegy 1 gyerek + 1 felnőtt helyét, míg a háromszemélyes, 28 lej értékű jegy 2 gyerek + 1 felnőtt helyét tartalmazza – a gyerekek és kísérőik egymás melletti székeken foglalhatnak helyet. A szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek.

A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A Színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet követni.

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 11 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a https://teatrunational.biletmaster.ro/hun/Production/440659/PACSIRTASZO—A-TOMPA-MIKLOS-TARSULAT-GYERMEKNAPI-KONCERTJE oldalon.