OPERETTISSIMO JUBILEUM

 

A kolozsvári Operettissimo együttes jubileumi gálakoncertje

 

Február 17-én, pénteken 19:00 órától a kolozsvári Operettissimo együttes jubileumi gálakoncertjére kerül sor a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében. A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő együttes nóta, operett, revü és musical műfajokból összeállított műsorokkal áll színpadra.

Az együttes a magyar zenekultúra, közelebbről a magyar operett népszírűsítését tűzte ki célul magyarlakta településeken állva közönség elé. Mindeddig több mint 300 előadás során 5 különböző ország településeire sikerült eljuttatniuk a magyar operett legkedveltebb zenei alkotásait.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk egy híres dallamokkal, vigasszal és örömmel teli, feledhetetlen estre ahol az együttes reperoárjának legismertebb és legkedveltebb részletei hangzanak el.

Az est folyamán számtalan érdekes és egyedi zeneszámot hallgathat a nagyérdemű, ahol külön egy egy virtuóz darabbal készül az est hegedűművésze és zongoraművésze is. E mellett részletek hangzanak el a Csárdáskirálynő, Mária főhadnagy, Cirkuszhercegnő, A víg özvegy, Cigányszerelem operettekből, a János vitéz és Háry János daljátékokból, a Hegedűs a háztetőn, Az operaház fantomja, Kabaré, Szépség és a szörnyeteg, A Notre Dame–i toronyör és a My fair lady musicalekből.

Fellépnek: Kolcsár Katalin, Székely Zsejke, Rigmányi István és Plesa Róbert, a Kolozsvári Magyar Opera énekművészei, Gyenge Zoltán Balázs hegedűművész valamint Kolcsár Péter zongoraművész. Az est díszmeghívottai Módra Noémi, a Kolozsvári Magyar Opera énekművésze és Balla Sándor a Kolozsvári Magyar Opera magánénekese.

A vendégműsorra jegyeket személyesen a Színház nagytermi jegypénztárában (telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online, a Biletmaster oldalán lehet vásárolni.