MŰSORVÁLTOZÁS

 

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a 2021. március 21., vasárnap 18:00 órára tervezett A NÉP ELLENSÉGE című előadása helyett a LISELOTTE ÉS A MÁJUS című produkcióját tűzi műsorra. A március 22-ére, hétfőre tervezett előadása biztonsági okokból elmarad.

A már megvásárolt jegyek írásbeli igénylés és a megvásárolt jegyek felmutatásával 2021. március 30-ai határidővel visszaválthatók, vagy előzetes helyfoglalással felhasználhatók az idei évad végéig bármely előadás alkalmával.

Az online vásárolt jegyek esetében a kérvényt és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegyet – fotózott vagy szkennelt formában – a secretariat@teatrunational.ro címre lehet benyújtani. A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke személyesen, a színház jegypénztárában, hétfőtől péntekig 11:00-18:00 óra között igényelhető vissza.

 

Pozsgai Zsolt: LISELOTTE ÉS A MÁJUS

Szereplők: GECSE RAMÓNA, GALLÓ ERNŐ; Díszlet- és jelmeztervező: PUSKÁS GYOPÁR; Rendező: HARSÁNYI ZSOLT.

A 12 éven felülieknek ajánlott, román felirattal követhető előadás változatlan időpontban és helyszínen, március 21-én, vasárnap 18:00 órától a Színház Nagytermében tekinthető meg. Az előadás a járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhellyel és a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik.

A színház a közönséget érintő mindennemű változásról online felületein is értesíti Nézőit. A színház tevékenységét érintő legfrissebb információk a színház Facebook oldalán (www.facebook.com/tompamiklos) is követhetők.

 

Megértésüket köszönjük!