MŰSORVÁLTOZÁS

 

A NEM TÖRTÉNT SEMMI HELYETT A MADÁRZSOKÉ CÍMŰ ELŐADÁSÁT TŰZI MŰSORRA A TOMPA MIKLÓS TÁRSULAT

 

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata biztonsági okok miatt a 2022. január 24., hétfőre tervezett NEM TÖRTÉNT SEMMI című előadása helyett a MADÁRZSOKÉ című legújabb produkcióját tűzi műsorra, 20:00 órai kezdettel.

A már megvásárolt jegyek előzetes helyfoglalással felhasználhatók a Madárzsoké című produkcióra, vagy az idei évad végéig bármely (azonos értékű jeggyel rendelkező) előadás alkalmával. Kérjük közönségünket, hogy részvételi szándékukat az előadás napján 17 óráig a  pr.office.nemzetiszinhaz@gmail.com címen jelezzék.

A jegyek értékének visszaváltására 2022. január 27-ig van lehetőség, írásbeli igénylés valamint a megvásárolt jegyek felmutatásával. Az online vásárolt jegyek esetében a kérvényt és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegyet – fotózott vagy szkennelt formában – a secretariat@teatrunational.ro címre lehet benyújtani. A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke személyesen, a színház jegypénztárában, hétköznapokon 9:00-18:00 óra között igényelhető vissza.

 

Tandori Dezső: MADÁRZSOKÉ

Szereplők: Bálint Örs, Bokor Barna, Henn János, László Csaba, Rózsa László, Varga Balázs. Rendező: Keresztes Attila; zeneszerző: Boros Csaba; dramaturg: Szabó Réka; videó: Sebesi Sándor; sound design: Oláh Vince, Trucza Samu; ügyelő: Rigmányi Lehel.

 

A 14 éven felüliek számára ajánlott performansz január 24-én, hétfőn 20:00 órától a Színház Kistermében tekinthető meg. Az előadás a járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhellyel és a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. Jegyek a Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 9 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a Biletmaster oldalán válthatók.

 

Megértésüket köszönjük!