„Din vorbă-n vorbă“ cu Loredana Dascălu, live

Izolarea fizică stârneşte sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru pline nu sunt de natură să ne binedispună. Dacă nu puteţi ajunge la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.

Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor.

În cadrul celui de-al cincilea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“, Loredana Dascălu vă va ţine companie şi vă oferă toate motivele să vă bucuraţi: are o fire jovială şi sociabilă, e tonică,e pasionată de literatură şi muzică, iubeşte animalele şi se implică în tot ceea ce face cu multă pasiune. Nu în ultimul rând, Loredanei Dascălu îi place să răspundă la întrebări cu schepsis, prin urmare, le aşteaptă pe ale dumneavoastră.

Vă aşteptăm sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/).

„Din vorbă-n vorbă“, depăşim carantina cu voie bună şi energie pozitivă.