„Din vorbă-n vorbă“ cu Cristian Iorga

„Din vorbă-n vorbă“ cu Cristian Iorga, live – haideţi la poveşti cu un actor al Companiei „Liviu Rebreanu“

Deşi perioada de izolare s-a încheiat, aşteptăm momentul în care ne vom putea reîntâlni în siguranţă în sălile de teatru. Dacă nu puteţi ajunge încă la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.

Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor.

Amfitrionul celui de-al nouălea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ va fi Cristian Iorga. Unul dintre cei mai activi actori ai Companiei „Liviu Rebreanu“, Cristian Iorga îşi abordează rolurile cu atenţie, cu dăruire şi cu seriozitate. Marea lui pasiune rămâne comedia şi se simte cel mai confortabil în roluri care îi permit să ajungă instantaneu la sufletul publicului, să îl binedispună şi să-i transmită o doză vitală de optimism. De această dată, Cristian Iorga se va exprima live şi aşteaptă cu interes întrebările publicului.

Vă invităm sâmbătă, 30 mai, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/).