„Din vorbă-n vorbă“ cu Csaba Ciugulitu, live

Izolarea fizică stârneşte sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru pline nu sunt de natură să ne binedispună. Dacă nu puteţi ajunge la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.

Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor.

Gazda celui de-al şaselea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ va fi Csaba Ciugulitu. Improvizator îndrăgit, actor apreciat și din ce în ce mai solicitat şi în filme, carismatic şi extrem de activ, Ciughi vă va ţine companie, vă va povesti şi vă va răspunde la întrebări. Anunţaţi-vă prietenii, cunoştinţele şi rudele şi haideţi să vă luaţi porţia săptămânală de vorbă cu unul dintre actorii voştri preferaţi.

Vă aşteptăm sâmbătă, 9 mai, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/).

„Din vorbă-n vorbă“, depăşim carantina cu voie bună şi energie pozitivă.