KÖZLEMÉNY

 

A hatályban lévő rendelet értelmében a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház 2021. december 9-étől kezdődően 50%-ra növeli a nézőtéri kapacitását. Ennek értelmében a Tompa Miklós Társulat december 13-án, hétfőn valamint 16-án, csütörtökön 18 órától kezdődő Egy római tragédia című nagytermi előadásaira még kaphatók jegyek. A doktor úr című szilveszteri zenés vígjátékra legkésőbb december 11-étől lehet jegyeket vásárolni.

Jegyek válthatók a Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 9 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint a Biletmaster oldalán.

A Színház felhívja nézői figyelmét, hogy a hatályban lévő intézkedések értelmében a Színház épületébe a 12 év feletti személyek a következő névre szóló, dátummal ellátott dokumentumok egyikének felmutatásával léphetnek be:

  • SARS-CoV-2 elleni, QR-kóddal ellátott oltásigazolással (melynek érvényessége a teljes oltási program befejezésétől számított 10 nap után kezdődik);
  • 72 óránál nem régebbi negatív SARS-CoV-2 fertőzésre vonatkozó RT-PCR teszteredménnyel;
  • 48 óránál nem régebbi, a SARS-CoV-2 fertőzésre vonatkozó igazoltan negatív gyors antigén teszteredménnyel;
  • a SARS-CoV-2 fertőzésen való átesésről szóló igazolással (amely a megfertőződéstől számított 15. nap és 180. nap közötti periódusban érvényes);
  • 90 napnál nem régebbi, a szervezetben igazoltan jelenlévő (>10) SARS-CoV-2 fertőzésre vonatkozó antitest teszteredménnyel.

 

A védőmaszk viselése továbbra is kötelező.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház a továbbiakban is biztonságos körulmények között várja a nézőit!