„Cartea junglei“, online

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii, ca şi când aţi fi în sala de spectacol, şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.

În zilele de luni şi vineri, de la ora 20.30, vă propunem câte o producţie din stagiunile trecute care, prin intermediul internetului şi al dumneavoastră, continuă să fie vie şi relevantă.

Vineri, 24 aprilie, vă aşteptăm pe canalul de YouTube al Companiei (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc_–fY20Q) să vizionaţi musicalul „Cartea junglei“ de László Dés, Péter Geszti și Pál Békés, în regia Oanei Leahu.

Sunteți invitați în aventura extraordinară a lui Mowgli, un băiat crescut de lupii din junglă. Cu ajutorul prietenilor săi (ursul Baloo, pantera Bagheera și pitonul Kaa), Mowgli învață cum să trăiască după aspra lege a junglei. Treptat, el va descoperi nu numai felul de a fi al animalelor, ci şi pe cel al oamenilor. O poveste despre viață, supraviețuire, prietenie și singurătate, un traseu aventuros de la copilărie la maturitate al unui băiat cu un destin ieșit din comun.