Harag 95 – meghosszabbított látogatás
  1. június 4-én a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház megnyitotta a Harag Györgyre emlékező kiállítását, amely immár meghosszabbított programmal, naponta látogatható. Közel három hónapnyi szünet után a Színház ezzel az eseménnyel fogadja újra nézőit, arra buzdítva minden generációt, hogy ismerjék meg, vagy emlékezzenek vissza Harag György munkásságának egy fontos szeletére.

 

A Harag Marosvásárhelyen rendezett Szerelem és Cseresznyéskert című előadásaira fókuszáló kiállítás minden héten hétfőtől vasárnapig látogatható, naponta 10-13 valamint 18-20 óra között a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Előcsarnokában. A belépés díjtalan.

 

A Színház felhívja látogatói figyelmét, hogy a társadalmi távolságtartást előíró szabályokhoz igazodva a kiállítás megtekintéséhez előzetes online regisztráció ajánlott, amelyet a Nemzeti Színház két társulatának hivatalos Facebook-oldalain, valamint a következő linken tehet meg minden érdeklődő: https://forms.gle/GmzL8Wn2jyS2986t8. A kiállításra való belépés a járványügyi előírások betartásával, maszkban, a bejáratnál történő érintésmentes lázmérés és kézfertőtlenítés után történhet. Mivel a Színház csupán korlátozott számú személy számára biztosíthatja a belépést, előnyt élveznek azon érdeklődők, akik előzetesen online bejelentkeztek.