Get Up and Sing! 

 

A Gyulafehérvári Caritas Superar Gyermekkórusa Marosvásárhelyen

 

Májusban Marosvásárhelyre látogat a nyolc különböző erdélyi településén működő Gyulafehérvári Caritas Superar Kórusa, több mint 100 fellépő gyerekkel.

A GET UP AND SING! című műsort a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagyszínpadán, május 2-án, hétfőn 16:45 órától adják elő a kórus tagjai.

A Gyulafehérvári Caritas Superar Kórusa egy szocio-muzikális intervenciós program, amely 2018-ban jött létre a Gyulafehérvári Caritas és az ausztriai Superar, Verein zur Förderung der Musik együttműködése révén. Három megyében tíz pedagógus foglalkozik rendszeresen a hátrányos helyzetű gyerekekkel, a helyi és kombinált kórusokban.

GET UP AND SING! – így hangzik a gyerekek motiváló hitvallása, a biztatás, amelyet a gyerekek a koncert dalain át juttatnak kifejezésre.

Az „I get knocked down, but I get up again, you’re never gonna keep me down” kezdetű dalszöveg ihlette koncertet, amely által így biztatják a nézőket a produkció alkotói: „Talpra!”, engedjék el nehézségeiket, őrizzék meg az életleckékből levont tanulságokat!

A Caritas-Superar program művészeti koordinátora: Elana Andrews

Zenei kíséret: Ila Gábor, Molnár Ede, Vaughan Roberts

Az esemény kiemelt partnere a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház.

Belépés és regisztráció: 
A koncertre a belépés díjtalan, viszont előzetes regisztrációhoz kötött.

Get Up and Sing! jelentkezési űrlap az alábbi linken tölthető ki.

Adományok:

Ha szeretné támogatni a Superar Gyermekkórust, megteheti a helyszínen, vagy a Caritas online adományozói felületén.

További információk: A Get Up and Sing! koncert Facebook-eseményén.

Kapcsolat: 0726 163 233