ELMARAD

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulatának vasárnap estére, 2022. január 23-ára meghirdetett KASIMIR ÉS KAROLINE című előadása betegség miatt elmarad.

A már megvásárolt jegyek írásbeli igénylés és a megvásárolt jegyek csatolásával 2022. január 26-i határidővel visszaigényelhetők, vagy előzetes helyfoglalással felhasználhatók az idei évad végéig bármely (azonos értékű jeggyel rendelkező) előadás alkalmával.

Az online vásárolt jegyek esetében a kérvényt és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegyet – fotózott vagy szkennelt formában – a secretariat@teatrunational.ro címre lehet benyújtani.

A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke személyesen, a színház jegypénztárában, hétköznapokon 9:00-18:00 óra között (kérvény és az ehhez csatolt jegyek alapján) igényelhető vissza.

A kérvény letölthető: /https://teatrunational.ro/teatrul-lr/regulament-spectatori-lr/
A színház a közönséget érintő mindennemű változásról online felületein is értesíti Nézőit. A színház tevékenységét érintő legfrissebb információk a színház honlapján (www.teatrunational.ro) valamint Facebook oldalán (www.facebook.com/tntgm) érhetők el.

Megértésüket köszönjük!