„Dinte pentru dinte“, regia Cristi Juncu

Doi băieți se bat în curtea școlii, iar unul îi rupe celuilalt doi dinți cu un băț. Acțiunea se mută repede într-un apartament la ușa căruia sună părinții „agresorului“ pentru a clarifica situaţia cu cei ai „victimei“. Aceștia nu doar că le răspund, dar îi și invită înăuntru. Ce urmează de aici, puteți descoperi în spectacolul „Dinte pentru dinte“ după „Zeul măcelului“ de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu, beneficiind de scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

Din distribuție fac parte actorii Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș: Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind Vlad Zamfirescu, actor al Teatrului Bulandra din București.

„Cvartetul de interpreți funcționează fără cusur. Vlad Zamfirescu, și el pasionat de scrisul Yasminei Reza, nu e deloc un intrus, a făcut urgent echipă cu cei doi experimentați colegi târgumureșeni – Elena Purea și Nicu Mihoc, iar Roxana Marian pe care o văd pentru prima oară într-un rol consistent e, la rându-i, fără cusur. Cum e întreg spectacolul, de altfel.“ (Mircea Morariu – Adevărul)

Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, ora 19.00, la Sala Mare şi va fi transmisă în format live streaming.

Biletele pot fi achiziţionate de pe www.teatrunational.biletmaster.ro pe tot parcursul reprezentaţiei. Imediat după efectuarea tranzacţiei veţi primi un link de acces pe email. Link-ul poate fi accesat o singură dată şi este valabil până la finalul reprezentaţiei.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani.