„Din vorbă-n vorbă“ cu Steliana Bălăcianu, live

Deşi perioada de izolare s-a încheiat, aşteptăm momentul în care ne vom putea reîntâlni în siguranţă în sălile de teatru. Dacă nu puteţi ajunge încă la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.

Vă dăm întâlnire în fiecare luni, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor.

Cel de-al unsprezecelea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ va fi găzduit de Steliana Bălăcianu. Una dintre cele mai noi şi mai proaspete nume ale Companiei „Liviu Rebreanu“ va putea fi urmărită în spectacolul „Nişte fete“ de Neil LaBute, în regia Laurei Moldovan. Până atunci, Steliana vă invită să îi adresaţi întrebări în cadrul unei seri informale în care îşi va lăsa spontaneitatea să dicteze cursul şi energia pozitivă să o facă memorabilă.

Vă invităm luni, 15 iunie, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/).