„Campionatul de improvizaţie“ revine la Teatrul de Vară

Comedia, verva şi spontaneitatea sunt auspiciile sub care se desfăşoară „Campionatul de improvizaţie“, unul dintre cele mai populare spectacole ale Teatrului Naţional Târgu-Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“. Îndrăgiţii improvizatorii îşi aşteaptă publicul la o nouă reprezentaţie în are liber joi, 10 septembrie, de la ora 20.00, pe scena Teatrului de Vară (Piaţa Trandafirilor nr. 40).
Din echipa spectacolului creat de Vlad Massaci fac parte actorii Mihai Crăciun, Rareș Budileanu, Csaba Ciugulitu, Costin Gavază, Ion Vântu, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Alexandru-Andrei Chiran, Ale Ţifrea şi Loredana Dascălu şi, la clape, indispensabilul acompaniator Zeno Apostolache Kiss. Regia tehnică este asigurată de Stelian Chiţacu.
Spectacolul ia naştere sub semnul momentului, la indicaţiile dumneavoastră, astfel încât fiecare reprezentaţie este unică şi irepetabilă. Singurele constante sunt tipurile de exerciţii, inspiraţia de moment şi hohotele de râs.

Biletele pot fi achiziţionate de la casieria de la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş de luni până vineri între orele 12.00 – 18.00. Biletele se pot achiziționa şi cu o oră înaintea reprezentaţiilor de la casieria de la Sala Mică (în cazul spectacolelor din Curtea interioară a Teatrului) şi la fața locului, în cazul spectacolelor de la Teatrul de Vară.
Biletele online se pot cumpăra de pe platforma www.biletmaster.ro.

Este obligatorie respectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 precum măsurarea temperaturii prin termoscanare, menținerea distanței sociale prin ocuparea locurilor înscrise pe bilete, purtarea măștii şi folosirea soluțiilor dezinfectante puse la dispoziţie.