CĂLĂUL NECUNOSCUT de Agatha Christie „loveşte“ din nou la Sala Mare

 

Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania Tompa Miklós prezintă o nouă reprezentaţie a spectacolului CĂLĂUL NECUNOSCUT „…Și n-a mai rămas niciunul”, bazat pe capodopera Agathei Christie, în regia lui Attila Gáspárik.

Duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, Sala Mare Teatrului Naţional Târgu-Mureş se transformă într-o solitară insulă englezească frecventată de pescăruşi. Pe această insulă sosesc zece musafiri, presupuşi ucigaşi, care pe parcursul spectacolului devin victime. Curge whisky-ul, cântă jazz-ul şi mor oamenii… Oare cine e criminalul?

Din distribuție fac parte actorii: Oszkár MESZESI, Botond KOVÁCS, Ildikó P. BÉRES, Boglárka Katalin SIMON, Balázs VARGA, Gellért KÁDÁR L., Ernő GALLÓ, Gábor TOLLAS, Orsolya MOLDOVÁN, László KILYÉN și Csaba LÁSZLÓ.

Decorul a fost conceput de Maria MIU; costumele au fost realizate de Orsolya MOLDOVÁN; Muzica a fost compusă de Csaba BOROS, proiecţiile video au fost realizate de Sándor SEBESI, iar asistentă de regie a fost Bea FÜLÖP.

Spectacolul este subtitrat în limba română şi e recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele pot fi achiziționate la Casieria Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 12:00 și 19:00, număr de telefon: 0365 806 865), cu o oră înainte de spectacol, la fața locului, ori pe pagina https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003315/Calaul-necunoscut.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/companiatompamiklos).