TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ ANULEAZĂ SPECTACOLELE

 

Din cauza faptului că la Târgu-Mureș numărul îmbolnăvirilor COVID-19 a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, s-a intrat în scenariul roșu. În vederea respectării reglementărilor privitoare la această situație, respectiv a condițiilor de siguranță a activității din instituție, spectacolele anunțate ale Teatrului Național Târgu-Mureș, începând din 28 martie 2021 au fost anulate, până la următoarele reglementări.

Biletele achiziționate pentru spectacolele anulate pot fi răscumpărate prin cerere,  atașatând biletele cumpărate, sau pot fi folosite prin pre-rezervare pentru orice alt spectacol până la sfârșitul stagiunii.

Contravaloarea biletelor achiziționate la casieria teatrului se restituie pe bază de cerere, însoțită de biletele aferente până la data de 30 martie 2021. Cererile pot fi depuse la casieria teatrului, în intervalul orar 11:00-18:00. În cazul biletelor cumpărate online, cererea, îsnoțită de copia biletelor, va fi trimisă pe adresa de e-mail: secretariat@teatrunational.ro.

Actorii Teatrului Național Târgu-Mureș își continuă repetițiile în condiții de siguranță, respectând reglementările în vigoare.

Teatrul își va anunța spectatorii cu privire la orice schimbări care afectează publicul. În privința celor mai recente informații despre activitățile teatrului vă puteți informa și de pe pagina de Facebook și Instagram
(www.facebook.com/tompamiklos ; www.instagram.com/tompamiklostarsulat ).

 

Colectivul Teatrului Național Târgu-Mureș vă dorește multă sănătate și răbdare! Să ne revedem cu bine!